Beste actieve bewoners, huurder van Woonstichting Leystromen,

Enkelen van u hebben wij vanuit Stichting Huurders Leystromen al benaderd om uw interesse te peilen voor een bijeenkomst voor alle bewonerscommissies die actief zijn binnen Woonstichting Leystromen mocht u nog collega’s kennen laat het ons weten iedereen is welkom.

Namens het bestuur van Stichting Huurders Leystromen willen wij u uitnodigen voor een informele, gezellig en informatieve bijeenkomst op woensdag 29 juni 2022 van 9:30 uur tot 15:00 uur (incl. lunch). Mocht u dieet wensen hebben laat het ons weten. 

Onlangs heeft u kunnen lezen in de lokale krant dat er door enkel enthousiaste huurders, de belangen van, voor en met huurders is voortgezet onder de naam Stichting Huurders Leystromen. Graag willen we met u samen, als actieve vertegenwoordiger van huurders in de bewonerscommissie en/of woongenot team, gaan kijken hoe we gezamenlijk het wonen in buurten en/of complexen prettiger en veiliger kunnen maken, maar ook hoe we de invloed van de bewonerscommissies kunnen vergroten binnen Woonstichting Leystromen. We gaan hierover, graag met u in gesprek. 

Vanuit Stichting Huurders Leystromen bieden wij u, deze bijeenkomst aan, om gezamenlijk aandacht te besteden aan belangrijke thema’s, maar vooral ook om elkaar te ontmoeten, onderling kennis uit te wisselen en elkaar te enthousiasmeren.

In overleg met enkele leden van een bewonerscommissie heeft Stichting Huurders Leystromen een interessant programma voor u samengesteld met interessante sprekers, zoals:

LSA  landelijk samenwerking actieve bewoners, een organisatie die het beste uit de bewonerscommissies naar boven weet te brengen. Een organisatie die veel kan betekenen voor de actieve bewonerscommissies en de woonomgeving, op basis van wat er al is, om van binnenuit samen te kijken hoe nu meer mensen erbij te betrekken.

De brandweer veiligheid west Brabant met een presentatie over brandveiligheid in uw omgeving en geeft u als bewonerscommissie handvatten wat te doen ter voorkoming van ernstige gevolgen.

Het Huurderhuis neemt u mee en gaat met u allen in gesprek over rechten en plichten als bewonerscommissie binnen Woonstichting Leystromen.

De Nederlandse Woonbond is aanwezig om kennis te maken en u te informeren over mogelijkheden in en rond het woongenot binnen uw complex en/of buurt

De organisatie ontvangt u graag tussen 9:30 uur en 10:00 uur met een koffie/thee, waarna de voorzitter van Stichting Huurders Leystromen u welkom zal heten en het programma met u zal doorlopen. De dag zal om uiterlijk 15:00 uur worden afgesloten.

Uiteraard is er op de dag voldoende ruimte om te netwerken en bieden wij als organisatie u een heerlijke lunch aan. Mocht u allergieën hebben laat het ons weten i.v.m. speciale dieet wensen. 

Iedere huurder is welkom op deze bijeenkomst. 

U kunt zich aanmelden tot 22 juni 2022  via 29juni@huurdersleystromen.nl of telefonisch via 06 1342 1304 of liever per post middels een briefje naar antwoordnr 12505, 5142ZT te Molenschot (postzegel is niet nodig). 

Wilt u bij uw aanmelding opgeven met hoeveel enthousiaste bewoners/ personen u wenst te komen, uw naam/namen, evt.  Telefoonnr en in welke wijk/dorp en/of complex u woont. 

Wij kijken uit naar uw aanmelding en hopen u te mogen begroeten bij:

Hotel restaurant Van der Vlak (Gilze)

Klein Zwitserland 8 

51126 TA Gilze. 

Mocht u een slechts een gedeelte van deze dag (ochtend of middag) kunnen bijwonen, geef dit dan door bij uw aanmelding.

Voor deze bijeenkomst worden kosten gemaakt dus aanmelden betekend ook dat we het op prijsstellen dat u komt, of u anders tijdig afmeldt mochten er onverhoopt iets tussen zijn gekomen.

Met vriendelijke saamhorigheid groet,