Speciaal voor u geselecteerd

Op deze pagina tonen wij u interessante artikelen en achtergrond informatie.

 

 Op dit gedeelte van Stichting Huurders Leystromen informeren wij u over uiteenlopende zaken die te maken hebben met huren en huurders belangen. 

We hebben ervoor gekozen om niet de actualiteit na de streven, daarvoor zijn er voldoende andere informatie bronnen. Wij geven u achtergrond informatie, nieuws en ontwikkelingen vanuit Stichting Huurders Leystromen en zaken waarvan wij denken dat zij voor u van belang zijn. 

Uiteraard zijn tips en suggesties voor interesante artikelen en onderwerpen van harte welkom. Als u een van de auteurs wilt worden van deze website, neem dan contact met ons op. 

Website update

Wij vinden het fijn dat u de website van Stichting Huurders Leystromen al weet te vinden. We zijn achter de schermen druk bezig om de nieuwe website volledig in de lucht te krijgen. U dient er op dit moment echter rekening mee te houden dat er nog veel links, doorverwijzingen niet optimaal werken. We verwachten dat de problemen die u nog zult ondervinden medio maart 2020 volledig zijn opgelost. Excuus voor het ongemak dat u hierdoor ondervindt.

Stichting Huurders Leystromen

Stichting Huurders Leystromen, de opvolger van Uw Huurdersraad, Huurdersvereniging Oisterwijk en HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek is op woensdag 22 januari als stichting officieel opgericht.

Er is een bestuur samengesteld uit zowel Uw Huurdersraad en HuurdersBelangenVereniging Hilvarenbeek. De komende tijd zal er veel werk verzet worden om alle activiteiten samen te voegen binnen Stichting Huurders Leystromen en de nieuwe organisatie verder vorm te geven.

Blogs

Magazine De Huurder

Tip ons

Nieuws in uw mailbox

Maakt het u eenvoudig, maximaal 1x per maand onze digitale nieuwsbrief

 

Volg ons

Wist u dat u ons ook kunt volgen op: