Spreekuur

Live contact

De vrijwilligers bij Stichting Huurders Leystromen zijn allen huurders en begrijpen dat een huurder soms van “face to face” wil spreken met zijn/haar belangenbehartiger.

Doordat het werkgebied waarin wij actief zijn zeer groot is, is het voor S.H.L onmogelijk om in alle kernen een spreekuur te houden en wij vinden het ook niet prettig als huurders vanuit alle windstreken zouden moeten reizen naar één punt in de regio. Daarom houden wij het digitaal spreekuur, zodat wij als het ware bij u aan de keukentafel of in de gezellige huiskamer het gesprek voeren.

U hoeft om deel te nemen aan het digitale spreekuur geen software op uw pc, laptop, ipad of mobiel te installeren. Wel kunt u het beste deelnemen via de webbrowsers Google Chrome of Safari. Daanaast dient u te beschikken over een camera en microfoon.

Komt het tijdstip van het digitaal spreekuur u niet uit dan kunt een afspraak maken via het afsprakenformulier voor een ander tijdstip. Wilt u liever op een andere manier contact, geen probleem, voldoende mogelijkheden, vragen formulier, WhatsApp of telefoon, zie hiervoor “contact & formulieren“.

Spreekuur

Planning

Eerst volgende digitale spreekuur staat gepland op woensdag 24 november van 11:00 uur tot 15:30 uur*

 

* Het digitale spreekuur is wekelijks afhankelijk van de beschikbaarheid van de vrijwilligers geopend.

Wist u dat u ook een afspraak kunt maken voor een digitaal beeldafspraak.

 

I

Hoe werkt het

Korte uitleg hoe het werkt.

Als het digitale spreekuur geopend is ziet u rechtsonder in uw scherm de uitnodiging “Vraag, ik help u graag!” staan.

1. druk op de knop “Start videogesprek” en wacht tot de S.H.L. medewerker het gesprek opneemt.

Het kan zijn dat u de melding “We zijn in gesprek” te zien krijgt, dan zijn we in gesprek met een andere huurder. Wij verzoeken u dan even te wachten tot u de keuzeknop “Start videogesprek” weer kunt gebruiken.

U heeft als gebruiker geen applicatie/software/programma te installeren om het gesprek tot stand te laten komen.

 

let er op: dat u uw camera/geluid/micorfoon aan heeft staan.