Vraag het S.H.L

Vragenformulier

De vrijwilligers bij Stichting Huurders Leystromen zijn allen huurders en begrijpen dat een huurder een vraag kan hebben over het huren van de woning en zijn/haar rechten en plichten.

Doordat het werkgebied waarin wij actief zijn zeer groot is, is het voor S.H.L onmogelijk om in alle kernen een spreekuur te houden en wij vinden het ook niet prettig als huurders vanuit alle windstreken zouden moeten reizen naar één punt in de regio. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw vraag te stellen via het onderstaande vragenformulier.

U hoeft enkel de onderstaande vragen te beantwoorden en het formulier te verzenden. Na verzending krijgt u een ontvangstbevestiging. Uw vraag wordt binnen 5 werkdagen opgepakt door één van de vrijwilligers.

t

Stel uw vraag

Hieronder vindt u het formulier om uw vraag digitaal te stellen aan Stichting Huurders Leystromen.

 

  Informatie

  Stichting Huurders Leystromen komt op voor het algemeen belang van alle huurders bij Woonstichting Leystromen. Wij behandelen/bemiddelen niet bij individuele conflicten tussen huurder en de woonstichting. Wel kunnen wij met u van gedachten wisselen over de oplossingsrichtingen die er zijn.

  Klachten en/of storingsmeldingen met betrekking tot uw woning dient u direct te doen bij Woonstichting Leystromen. Kijk hiervoor op de website van de woonstichting.

  Uiteraard leggen wij signalen die wij ontvangen vast, om deze in algemeenheid te bespreken in het overleg met Woonstichting Leystromen.

  Let op: S.H.L is een vrijwilligers organisatie, houdt u rekening met het feit dat een reactie op uw mail vijf werkdagen kan duren.

  Liever per post:

  Postbus 170, 5120 AD te Rijen.