Contact met uw huurdersorganisatie

Wat is de een zonder de ander.

Stichting Huurders Leystromen is een vrijwilligersorganisatie die de belangen behartigd van alle huurders van Woonstichting Leystomen.

Voor ons als belangenbehartiger is een goed contact met de achterban van essentieel belang. Ons bestaansrecht, onze legitimatie komt hier immens vandaan. Hoe groter ons draagvlak, hoe meer invloed wij hebben bij onze gesprekspartners als Woonstichting Leystromen, uw gemeente en lokale organisaties. Dit alles om het wonen prettig, gezond en leefbaar te houden.

Op deze pagina vindt u alle manieren om als huurder in contact te komen met Stichting Huurders Leystromen en hoe u zich kunt aanmelden voor workshops alsook de Huurderscommissie of als vrijwilliger.

t

Via het vragenformulier

Klik/tik hier voor het formulier.

Telefoon/WhatsApp/SMS

06 13 42 13 04

Mail

secretariaat@huurdersleystromen.nl

Post

Postbus 170, 5120 AD te Rijen

Maak een afspraak

Digitaal spreekuur

Messenger

Aanmelden nieuwsbrief / bijeenkomsten / workshops

b

Nieuwsbrief

S.H.L. bijeenkomsten

Workshops

Aanmelden Huurderscommissie / Lokale Commissie / Projectgroep

Huurderscommissie

Disclaimer & Privacybeleid

Onze reactie snelheid

Wij streven ernaar om uw verzoek binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Dank voor uw begrip.

Privacybeleid

Disclaimer

Solliciteren als vrijwillger bij Stichting Huurders Leystromen.

S.H.L bestaat uit vrijwilligers die zich op persoonlijke wijze inzetten voor het behalen van de doelstellingen van de stichting. Onderwerpen die van toepassing zijn onder andere: leefbaarheid; huurbeleid, verkoopbeleid, kwaliteit; onderhoud; nieuwbouw; doorstroming; enz.

Stichting Huurders Leystromen is actief in het uitgestrekte werkgebied van Woonstichting Leystromen. Om zo efficient mogelijk te werken is het uitgangspunt van dat wat digitaal kan doen we digitaal. Hiermee bieden wij onze vrijwilligers de mogelijkheid om onafhankelijk van tijd & plaats te werken, dit is van belang omdat vrijwilligers vaak een baan combineren met hun S.H.L activiteiten.

In de film ziet u de ontwikkeling van de huurdersorganisaties in Nederland en het verleggen van hun aandachtsgebieden.

Wilt u meewerken aan een betere toekomst vul dan het sollicitatieformulier, wij zoeken mensen voor onze werkgroepen op onderwerp en/of mensen voor de lokale commissie’s en/of het bestuur.

De vrijwiligers van S.H.L kijken uit naar je aanmelding.