Contact & formulieren

Samen sterk.

Stichting Huurders Leystromen is een vrijwilligersorganisatie en behartigd de belangen van de huurders van Woonstichting Leystomen.

Voor ons als belangenbehartiger is een goed contact met de achterban van essentieel belang. Ons bestaansrecht, onze legitimatie komt hier immens vandaan. Hoe groter ons draagvlak, hoe meer invloed wij hebben bij onze gesprekspartners als Woonstichting Leystromen, uw gemeente en lokale organisaties. Dit alles om het wonen prettig, gezond en leefbaar te houden.

Op deze pagina vindt u alle manieren om als huurder in contact te komen met Stichting Huurders Leystromen en een overzicht van alle digitale formulieren die u kunt gebruiken om u bijvoorbeeld aan te melden als vrijwilliger.

t

Via het vragenformulier

Klik/tik hier voor het formulier.

Maak een afspraak

Klik/tik hier om een afspraak te maken

Mail

secretariaat@huurdersleystromen.nl

Digitaal spreekuur

kijk hier voor de openingstijden

WhatsApp

Uw bericht naar 06 13 42 13 04.

Messenger

Via onze facebookpagina

Telefonisch

Telefonisch via 06 13 42 13 04

SMS

Stuur naar 06 13 42 13 04

Onze reactie snelheid

Wij streven ernaar om uw verzoek binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Dank voor uw begrip.

Stichting Huurders Leystromen werkt steeds vaker digitaal, dit zorgt ervoor dat u ons op diverse manieren kunt bereiken op het moment dat het u uitkomt. Daarnaast geeft het onze vrijwilligers de mogelijkheid om onafhankelijk van tijd & plaats te werken, dit is van belang omdat vrijwilligers vaak een baan combineren met hun S.H.L. activiteiten.

Hieronder vindt u diverse formulieren waarvan u gebruik kunt maken.

Webformulieren

b

Aanmelden nieuwsbrief

Door u aan te melden voor de digitale nieuwsbrief van Stichting Huurders Leystromen blijft u op de hoogte van de activiteiten van de stichting, achtergronden en toekomstige onderwerpen. Daarnaast krijgt u automatisch een melding zodra het magazine De Huurder digitaal beschikbaar is en wanneer er S.H.L events zijn in de regio of juist in uw gemeente.

De nieuwsbrief is gratis en verschijnt maximaal 6x per jaar.

Solliciteren bij S.H.L.

Stichting Huurders Leystromen bestaat uit vrijwilligers die zich op persoonlijke wijze inzetten voor het behalen van de doelstellingen van de stichting.

Onderwerpen die van toepassing zijn onder andere: leefbaarheid; huurbeleid, verkoopbeleid, kwaliteit; onderhoud; nieuwbouw; doorstroming; enz.

Wilt u meewerken aan een betere toekomst vul dan het sollicitatieformulier, wij zoeken mensen voor onze werkgroepen op onderwerp en/of mensen voor de lokale commissie’s en/of het bestuur.

Meldt je nu aan om lid te worden van de S.H.L. familie via het formulier solliciteren.

t

Vragen formulier

Als huurder kunt u met diverse vragen zitten over uw huurwoning, uw inschrijftijd of bijvoorbeeld over het langer zelfstandig thuis wonen in een huurwoning.

Wat uw vraag ook is, u kunt hem als huurder van Woonstichting Leystromen, via dit formulier aan ons stellen. Wij nemen uw vraag/suggestie dan in behandeling en komen daar zo spoedig mogelijk bij u op terug.

R

Aanmelden S.H.L. bijeenkomsten

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomsten, informatie sessie’s, cursussen of webinars die er vanuit S.H.l. worden georganiseerd in de regio, uw woonplaats.

Het aanmeldingsformulier is op dit moment niet beschikbaar. Zodra er een programma beschikbaar is, wordt het formulier beschikbaar gesteld. 

 

Maak een afspraak

Stichting Huurders Leystromen is statutair gevestigd op het adres van Woonstichting Leystromen echter S.H.L. houdt daar geen kantoor wat wil zeggen dat u niet langs kunt komen om iemand van S.H.L. te spreken.

Bij voorkeur gaan wij telefonisch, via videobellen of één van de bovenstaande formulieren met u in gesprek maar het kan natuurlijk altijd dat u zaken liever persoonlijk (fase to fase) bespreekt. Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, Via dit formulier kunt u aangeven een afspraak te willen maken, wij plannen dan zo spoedig mogelijk een overleg in. U kunt dit formulier ook gebruiken om een videogesprek buiten het digitaal spreekuur in te plannen.