Het magazine De Huurder is een blad dat huurders voorziet van achtergrond informatie over zaken die S.H.L onder uw aandacht wil brengen.

Het blad is voorgekomen uit De Huurderskrant, een krantje dat sinds 1998 met enige regelmaat werd uitgegeven door de voormalige Huurders Belangen Vereniging Hilvarenbeek. In 2018 is het huurderskrantje overgegaan in het magazine De Huurder en vanaf 2020 is het magazine De Huurder een onderdeel van Stichting Huurders Leystromen.

Door diverse omstandigheden, waaronder de maatregelen rondom Covid-19 is de eerste editie vanuit Stichting Huurders Leystromen uitgebracht in februari 2022 met als de “winter 2022” editie.

Lees onze laatste uitgave door op het magzine te klikken.

Tussen de editie’s van het magazine De Huurder brengt S.H.L elk kwartaal een digitale nieuwsbrief uit. Wilt u deze ook ontvangen meldt u dan gratis aan via nieuwsbrief@huurdersleystromen.nl

 

 

Eerdere uitgaven magazine De Huurder

 

Alle uitgaven van het magazine De Huurder zijn met de grootste zorg samengesteld, er kunnen geen rechten worden ontleent aan deze uitgaven.

Niets uit onze uitgaven mag zonder schriftelijke toestemming van het dagelijks bestuur van stichting Huurders Leystromen gebruikt, herplaatst of gedupliceerd worden.