De Huurder

Stichting Huurders Leystromen informeert de huurders van Woonstichting Leystromen op diverse manieren, via de website, twitter, facebook en via het eigen magazine De Huurder.

Magazine

Het magazine De Huurder is een blad dat huurders voorziet van achtergrond informatie over zaken die S.H.L. onder uw aandacht wil brengen. Het blad is voorgekomen uit De Huurderskrant, een krantje van dat is uitgegeven door de voormalige huurdersorganisatie in de gemeente Hilvarenbeek. In 2012 is het krantje overgegaan naar het magazine De Huurder.

 

Sinds de samenvoeging van de huurdersorganisaties (2020) tot Stichting Huurders Leystromen is het magazine De Huurder onderdeel van Stichting Huurders Leystromen. Het blad verschijnt tweemaal per jaar en wordt gratis bezorgd bij alle huurders van Woonstichting Leystromen.

 

Zodra het magazine is uitgegeven wordt een digitale verzie op deze website weergegeven.

 

 

Het magazine De Huurder wordt gedrukt op gerecycled papier.

Recente uitgave.

Op dit moment zijn er nog geen actuele uitgave van het magazine De Huurder beschikbaar vanuit Stichting Huurders Leystromen. 

Verwachting.

Het magazine De Huurder, 1ste editie vanuit Stichting Huurders Leystromen zal naar verwachting medio september 2020 verschijnen.

Huurders Leystromen

Wij informeren u